vvs-montör-stockholm-blandare-kran

VVS-service

Högklassig VVS-service i Stockholm

Det finns flera skäl till att anlita våra VVS-montörer i Stockholm:

  • Självklart är alla våra montörer certifierade så att du ska känna dig trygg
  • Vi erbjuder fasta priser och generösa garantier
  • Vi är anslutna till Svenska Värmepumpsföreningen och är ett auktoriserat VVS-företag

Våra VVS-montörer löser dina VVS-problem

Stopp i avloppet blir oftast ett stort problem och därför väldigt brådskande. I dessa fall är det bra om man redan på förhand vet vilken VVS-montör i Stockholm man ska vända sig till när det inträffar.

Oavsett om något kommer upp ur golvbrunnen till duschen eller om det fastnat något i toaletten hjälper vi dig att lösa dina problem. Vi har tillgång till nödvändig utrustning för att snabbt kunna åtgärda fel och göra reparationer.

Vi är självklart behjälpliga när ni önskar byta blandare eller när ni vill installera vattenledningar för en tvättmaskin.

handfat-vvs-rörmokare

Vi reparerar allt från ventilationssystem till rör och värmepumpar

Våra VVS-montörer i Stockholm erbjuder service av allra högsta grad när det kommer till VVS. För oss är inget jobb för litet eller för stort och vi har alltid rätt personal på plats.

Våra anställda kan med sin kompetens och långa erfarenhet allt från att reparera ventilationssystem till rör och värmepumpar. Vi har välutrustade servicebilar och våra VVS-montörer är redo att åka ut till dig som kund, även med kort varsel.

VVS-service för företag och bostadsrättsföreningar

Förutom vår kompletta VVS-butik i Stockholm och installationer mot privatpersoner arbetar vi också med kompletta lösningar mot företag.

Våra VVS-montörer gör hundratals jobb i badrum varje år. Med vår montörservice kan vi upprätta ett serviceavtal där vi åtgärdar droppande kranar, stopp i avlopp, kalla element och vattenskador. Vi är certifierade enligt Säker Vatten.

Vi har även stor kunskap om VVS-service för bostadsrättsföreningar. Vi har exempelvis hjälpt många föreningar som står inför ett stambyte, nya badrum, tvättstuga, byte av termostater samt element.

Kontakta oss när du är i behov av VVS-service i Stockholm till ett bra pris! Vi erbjuder förmånligt ROT-avdrag för dig som privatperson.