Om oss

VVS-montörer i Stockholm med lång erfarenhet

VVS-montör Stockholm grundades redan år X, när man böjde rör med blåslampa och tätade avloppsskarvar med flytande bly. I dag har utvecklingen givit oss möjligheter att arbeta med nya redskap och nya material.

Vår personal är vår viktigaste resurs

Våra VVS-montörer är professionella rörmokare med lång yrkeserfarenhet. Att ge vår personal förutsättningar att utföra arbetet på bästa sätt resulterar i engagerade och motiverade medarbetare.

Det i sin tur leder till ökat välmående och nöjda kunder. Detta uppnår vi genom kontinuerligt kvalitet- och miljöarbete, utbildningar samt nära kontakt med vår personal.

Vi erbjuder ROT-avdrag

Vare sig det gäller traditionell VVS-service eller kompletta installationer i Stockholm, alltifrån ROT-ombyggnad till nybyggnad, finns vi till hands med ett gediget yrkeskunnande och stort sortiment av delar.

Vi utför de flesta förekommande arbetena i branchen i Stockholm med omnejd. VVS-montör Stockholm är ett välmående företag med många års branschvana.

Vi gör allt du förväntar dig att en VVS-firma bör göra, och lite till!

kyl-värmepump-föreningen-logotyp
auktoriserad-vvs-företag-1

Hör gärna av dig till oss VVS-montörer i Stockholm när du har frågor eller funderingar. Välkommen in med dina VVS-funderingar!